Törpe csörgő

Ez természetesen időbe telik, de a gyártók számtalan olyan remek játékot kínálnak a szülők és babák számára, melyek remek fejlesztő hatással bírnak. A rágókák elengedhetetlenül fontosak, hiszen játék szerepük mellet még fontos szerepet játszanak a kicsik rágás mechanizmusának kialakításában és segítenek nekik átvészelni törpe csörgő fogzás kényes időszakát.

törpe csörgő

A rágókák puha műanyagból vagy gumiból készülnek, melyekkel a gyermekek a szájukba véve masszírozhatják az ínyüket és megtapasztalhatják a rágás folyamatát. Ezek gyakran plüsst, vagy figurás elemeket is tartalmaznak. Sokszor több rágókát találunk, esetenként különböző keménységben, hogy a kicsik maguk dönthessék el, hogy melyik a legkényelmesebb nekik.

Все лампы наверху погасли.

Természetesen ezeknél a játékoknál, akár a többi babáknak való játékoknál is első és legfontosabb a biztonság, hiszen a gyerekek sokszor veszik őket a szájukba. A rágókákat fontos, hogy a szülők is gyakran tisztítsák a lehető lengagyobb biztonság érdekében.

törpe csörgő

A babajátékok gyakran csörgő funkcióval is el vannak látva, mely segít felkelteni a kicsik érdeklődését és egyfajta válaszként szolgál arra, enterobius vermicularis megtalálható a vizeletben a gyermek foglalkozik vele.

Természetesen a hanghatás miatt sokkal érdekesebbé válik a játék és elegendő ingert kap a gyermek ahhoz, hogy folyamatosan fenntartsa a figyelmet. A csörgők gyakran labdákba, vagy golyókba vannak építve, melyek a játék törpe csörgő vannak és magukra vonják a babák tekintetét.

törpe csörgő

A rágókák gyakran vannak csörgőkkel párosítva, hogy még izgalmasabb legyen a játék. Sok olyan játékkal is találkozhatunk, melyben a rágóka mellett egyéb funkció is szerepel, mint a Fisher-Price zenélő baba rágóka kulcsokkal.

Sárkány csörgőkígyó Crotalus basiliscus A csörgőkígyók Crotalus a gödörkés arcú viperák alcsaládjába Crotalinae tartozó nem. Főleg közepes méretű kígyókat sorolnak ide. A két legnagyobb faj a gyémánt csörgőkígyó Crotalus adamanteus és a texasi csörgőkígyó Crotalus atrox hossza a két métert is meghaladhatja.

Itt már összetettebb a játéklehetőség, hiszen a rágóka gombnyomásra hangot vagy zenét hallat, ami hihetetlenül törpe csörgő a gyermekek számára. Ez rendkívül fontos szereppel bír a babák gondolkodásának fejlődésében és segít nekik megismerni az őket körülvevő világot.

Csörgő in-dul!

Amennyiben gyermekének csörgőt vagy rágókát szeretne vásárolni, vagy olyan komplex játékra vágyik, mely mindezeket a funkciókat magában hordozza, úgy bátran nézzen szét áruházunk hatalmas kínálatában, hiszen biztosan megtalálja az Önnek és babájának leginkább megfelelő darabot! Csörgök és Rágókák46 termék elérhető.

törpe csörgő

Fontos információk