Keserűsós májtisztítás.

Máj tisztítás és máj méregtelenítése házilag. A máj tisztítást nem csak rák betegeknek ajánjuk

Utána mintha kicserélték volna az embert.

A méregtelenítő májtisztító kúra, vagy más neveken keserűsó kúra, keserűsós májtisztítás segíti az epehólyagban lévő apró kövek eltávolítását, melyek az epe pangását okozzák. A méregtelenítő, májtisztító kúra célja: A máj állományán belül lévő epe utakban ~ Napi epetermelés mennyisége: ,5 liter.

keserűsós májtisztítás

Fontos tudni, hogy minden kő szivacsos szerkezetű, melyben hemzsegnek a baktériumok, gombák, vírusok, protozonok. A májtisztító kúra 14 órától másnap 11 óráig tart.

A kúra napján 14 óráig ehetünk, ami nem zsíros olajos vajas, keserűsós májtisztítás, tejfölös, kefires, joghurtos, túrós ételt.

keserűsós májtisztítás

A húst lehetőleg kerüljük. Ne vegyünk be gyógyszert, vitaminokat, mézet.

Szerző Szabóné Plástyik Andrea 19 hozzászólás Az epevezeték és a máj megtisztítása keserűsó kúrával A fő méregtelenítő szervünk a máj. Sajnos a máj sokszor túlterhelt a sok toxin és méreg miatt. Ezek többsége a táplálékból, a vízből és a levegőből származnak, de a gyógyszerek fogyasztása, a szintetikus kozmetikumok használata szintén árt a májunknak. Ahogy a drogok és az alkoholfogyasztás is.

Tegye a hűtőbe, hogy hideg legyen egy kicsit, így könnyebb meginni. Rázza jól össze, zárja le!

  • Gyulladásos emlőrák tünetei
  • Megnéztem néhány dolgot, figyelj!

Ne tegye hűtőbe, mert az olívaolajnak az nem jó! Így nem lesz éhségérzete.

keserűsós májtisztítás

Kortyonként igyuk meg, lassan perc alatt. Utána azonnal feküdjünk le, hogy nyugodt éjszakánk legyen.

keserűsós májtisztítás

Lehetőleg a hátunkra feküdjünk és a fejünket több párnával, emeljük magasabbra. Az alvás ideje alatt enyhe görcsökkel, kiürülnek a keserűsós májtisztítás. Kicsit menjünk vissza az ágyba pihenni.

keserűsós májtisztítás

Vacsorára már teljesen rendben leszünk. A sikeres keserűsó kúrát követően reggelre hasmenés várható, a székletben megtalálhatja a kicsi epeköveket zöldeket, feketéket, szürkéket, barnákat. Ezek a kövek úszkálhatnak a székletben.

Ne lepődjön meg, ha esetlegesen kőtől szabadul meg. Ha a széklet túl sok koleszterin kristállyal telített, akkor úgy néz ki, mintha pelyva úszkálna rajta.

keserűsós májtisztítás

A keserűsós májtisztítás eredménye Az eredmény drámai hatású, amit észre is vehet: emésztése javul, közérzete jelentősen jobbá válik, az allergiás reakciók, váll- felkar- hátfájdalmaink jelentősen csökkenhetnek. További teendőket beszélje meg orvosával, kezelőjével és számoljon be mindenről.

Ezzel a radikális kúrával állítólag rövid idő alatt rengeteg epekő üríthető ki. Ám ha közelebbről megvizsgáljuk a dolgot, kiderül, hogy csalásról van szó. A hozzávalók: négy evőkanál keserűsó, ml olívaolaj és kb. Délután kettőkor kezdjünk rövid böjtbe. Este hatkor igyunk meg 2 dl vízben oldva 1 evőkanálnyi keserűsót.

Javaslat: A májtisztító kúra elvégzése előtt érdemes Biorezonanciás állapotfelmérésen, vagy konzultáción részt vennie, hogy kezelője, orvosa képet kaphasson jelenlegi egészségügyi állapotáról, és felmérhesse hogy elvégezhető-e a kúra. Érdemes a kúrát szombaton elkezdeni, vasárnap befejezni, és délután egy kicsit pihenni.

Fontos információk