Immunovet vélemények

Immunovet - Természetes immunerősítő állatoknak

Természetes étrendkiegészítő kutyák és macskák részére.

immunovet vélemények

Az Immunovet speciális, természetes hatóanyagokat tartalmazó eledelkiegészítő, kedvtelésből tartott állatok részére. Összetevők: 1 tabletta 1g Immunovet koncentrátumot tartalmaz.

immunovet vélemények

Az Immunovet koncentrátum egy speciális, szabadalommal védett, biotechnológiai eljárással átalakított kivonat, amelynek kiindulási anyaga a válogatott minőségű búzacsíra. Mikor ajánlott: Egészséges állatok esetében, a jó általános állapot fenntartásáért, csökkentve a betegségek kialakulásának veszélyét. Betegségek esetén az állatorvosi terápia kiegészítéseként, az állatorvos által rendelt terápia hatékonyságának növelése érdekében.

immunovet vélemények

Sebészeti beavatkozások, műtétek után a gyógyulás segítésére, a lábadozási idő csökkentésére. Mikor lehet elkezdeni a tabletta alkalmazását: Az Immunovet tabletta alkalmazását már a betegségek kialakulása előtt célszerű megkezdeni az immunrendszer megerősítése és az egészséges állapot fenntartása céljából. Az alkalmazás már a betegség felismerését követően, még az állatorvosi kezelés megkezdése előtt is elkezdhető.

immunovet vélemények

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt: A készítmény nem alakalmazható egyyedüli tápanyagforrásként! Az Immunovet tabletta nem helyettesítheti az állatorvosi immunovet vélemények és gyógyszereket!

immunovet vélemények

Az Immunovet tabletta nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet! Ellenjavalt a készítmény alkalmazása fruktózérzékenység, ill.

Állatorvosi terápiás kezelések ill.

A napi adagot lehetőleg etetést megelőzően javasolt alkalmazni. Szükség szerint az ajánlott adag megduplázható.

Természetes antibiotikumként hat, vírusellenes, antibakteriális, antioxidáns hatása van.

A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Immunovet vélemények.

Antioxidáns tartalma erősíti az immunrendszert és a bélrendszert. Ezáltal hatékonyabban szívódnak fel a tápanyagok. Ajánlott az általános egészségi állapot fenntartásához, gyógyszeres kezelés alatt, műtétek utáni regeneráció segítéséhez.

Fontos információk