Gomba köret
Sült zöldség
Könnyű Pirított gomba Ahhoz hogy egy étel finom legyen, nem kell feltétlenül bonyolult fogásnak lennie. Erre ez a köret az egyik legjobb példa.
HOZZÁVALÓK 80 dkg gomba barna és fehér champignon vegyesen 1 ek zsír friss, apróra vágott petrezselyem lehet fagyasztott is só, bors A gombát megtisztítjuk és nagyobb gomba köret, vagy cikkekre vágjuk. Serpenyőben zsírt hevítünk, rádobjuk a gombát, megfűszerezzük és gyorsan összepirítjuk. A gomba levet fog engedni, megvárjuk hogy a lé valamelyest lefőjön és készen is vagyunk.
Ha szeretnénk a végén még picit rá lehet pirítani, ez ízlés dolga. Kipróbálhatjuk, hogy zsír helyett vajat ghít használunk, akkor lágyabb lesz az étel íze.
Fogyaszthatjuk köretként, vagy főételként is. Alapgondolatok Az ételekhez nem használunk fel glutén tartalmú gabonát, búzalisztet, cukrot, szóját, tejet, hidrogénezett növényi olajokat. A legtöbb étel az oldalon paleo, vagy low carb irányba megy, ennek ellenére találni a receptek között magas szénhidrát tartalmú összetevőkkel készült ételeket is.
Minden oldal alján kategóriák és alapanyagok szerint is szűrhetőek a receptek, valamint találtok egy keresés mezőt is, ami megkönnyíti a számotokra érdekes receptek keresését.