Elválasztási kezelés, Enjoy similar articles

InCopy súgó | Szövegtördelés

Share on Facebook Share on Twitter Megoldás az elválasztás szorongás a kölykök A kölyök szétválasztásának szorongása nem ritka. A nyugati állatorvosi konferencián beszámoló állatorvos viselkedésformáló állatorvosok szerint az állatorvosi klinikákban eltöltött kedvtelésből tartott kutyák mintegy 14 százaléka a problémákat egyedül hagyja.

elválasztási kezelés hogy néz ki a galandféreg

A nyolchetes kor előtt elfogadott kölyökkutyák, a menedékházakban elfogadott vegyes fajták és kölykök a leginkább veszélyeztetettek. Mi az elválasztási szorongás?

elválasztási kezelés hpv kezelési módszerek

Az állatok viselkedésformálói a közelmúltban kezdtek különböző feltételeket használni az állapot leírásához. Ennek elválasztási kezelés az oka, hogy nem minden kutya aggódik, ha egyedül marad, bár cselekednek. Az elválasztási zavargás nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kölyök idegesnek érzi magát, és valószínűleg pontosabb leírást ad a kutyákról, amelyek szétválasztási viselkedést mutatnak. Az elválasztási viselkedés olyan tevékenységek egész sorát foglalja magába, amelyek a kiskutya egyedül maradtak.

Sokszor a kutyák azért járnak el, mert stresszt vagy aggodalmat keltenek elválasztási kezelés tulajdonos távollétében. Az érintett kiskutyák túlzottan ragaszkodnak egy vagy több családtaghoz. Problémák alakulnak ki, amikor a petével együtt töltött idő elválasztási kezelés. A kölykök megtanulják, hogy kényelmessé váljanak az új rutinokkal, és a rutinok megváltozása talán az iskolába visszatérő gyerekek miatt az új munkájuk, az új kutyavezetés vagy a baba okozhat kiskutya- stresszt.

Adobe InDesign

Mi az elválasztási viselkedés? A kölyök követi a ház körül, és egyre inkább felborul, amikor felkészülsz a távozásra. Ha egyedül hagyják, az érintett kölykök aggódnak vagy szorongattatják magukat, gyakran rendkívül vokálisan válnakés néha elfelejtik az otthoni tréninget.

Elpusztíthatják a vagyont, vagy a stressz enyhítésének módját.

elválasztási kezelés rákbetegség hodgkin

Sok, a szeparációs szorongással küzdő kölyökkutyák elválasztási kezelés a személyes tárgyak. Például rágják fel a cipőket vagy kedvenc pénztárcáját.

Kiemelt témák

Nem megtorló, hogy egyedül maradjanak. Mivel ezek a tételek olyan érzést keltenek, mint te, ez olyan szorongást vált ki, amely a destruktív elmozdulási viselkedéshez vezet. A kölykök olyan tárgyakat is kereshetnek, amelyek illatoznak, mint ahogyan az illata kényezteti őket.

De egyes viselkedészek azt sugallják, hogy az elválasztó viselkedések, mint például a zokni elválasztási kezelés kiürítése vagy a toalettpapír felszívása, az unalomból fakadhatnak.

Elválasztási kezelés lehet a szülők által egyedül hagyott tinédzser kutya egyenértékűje, és egy partira dobhat. Az egyetlen módja annak, hogy elmondja a különbséget, hogy egy videokamerát állítson be, miközben elmentél, és nézze meg egy behaviorista, hogy megnézze, hogy a kutya ideges viselkedést mutat, vagy egyszerűen úgy tűnik, jól érezze magát a kanapé párnák feloldására.

elválasztási kezelés szemölcsök nagy számban

Hasonló módon a kölykök elfelejthetik a potty edzést. Az idősebb kölykök még úgy is eldöntenek, hogy a vizelettel jelzik, vagy valami olyasmit defecálnak, ami illata a tulajdonosuknak.

Kölyök elválasztás szorongás - viselkedés és kezelés

Ez nem az, hogy visszajön hpv meddőségi ember, hanem inkább a kölyök igyekezete önálló nyugalomra.

Hogyan nyugodt elkülönítési viselkedést A háziállatokat soha nem szabad megbüntetni semmilyen szorongás-alapú viselkedés miatt, mert a büntetés még rosszabb. Ha a kutyája pusztító elválasztási viselkedést mutat, akkor lépéseket tehet a probléma csökkentése érdekében.

Az állatorvos olyan gyógyszeres terápiát írhat fel, amely enyhíti az angst, mint például a Clomacalm klomipramin-hidroklorid vagy a Reconcile Prozac vagy fluoxetin. De a gyógyszerek önmagukban nem fognak mágikus pálcák. A legintenzívebb cselekvés az első húsz-harminc percen belül megy végbe, miután elmentél, és mennyi ideig eltűnik, nem számít. Tehát, ha a kritikus időszak alatt el tudná vonni a kutyát, az ideges érzéseinek nagy része megkönnyebbül, és a destruktivitás megszüntethető.

A kiskutya deszenzitizálása az indulás triggereként. Vedd fel az autóját ötven alkalommal, de ne hagyja el. Tegye fel a kabátját, vagy tucatszor nyissa ki az elválasztási kezelés, majd maradjon bent. Ezeknek a jelzéseknek a megismétlése miatt elveszítik azt, hogy a kölyök ne idegesítsen, és nyugodtabban marad, amikor ténylegesen elhagyja magát. Stage hiányzások a kiskutya toleranciájának elválasztási kezelés.

Hagyjon egy percet, két percet, négyet, tíz percet, és így tovább. Tegye ezt a tíz-tizenöt alkalommal egymás után úgy, hogy csakúgy, mint a kulcsokkalígy az ismétlés kevésbé fontosabbá teszi a kölyköt. Győződjön meg róla, hogy a kiskutya sok gyakorlást kap, elválasztási kezelés elhagyja, és miután hazatért.

A fáradt kölyök jobb viselkedett kölyök. Ha elhasználódott, akkor szundi, nem rágja fel a párnákat. A nyugtató zene nyugtató szorongást is jelenthet.

Szeretem használni a harp zenét, amely természetes nyugtatóként működik és békésen tartja az ideges kutyákat.

elválasztási kezelés ivermektin a pinwormok ellen

A Bach Flower Essences segíthet a kutyák szorongásában. Hozzáadhatja a cseppeket a kölyök víz táljába egész nap kortyolgatva. Azt is kínálnak kirakós játékokat tele ízletes kezeli, és elrejteni őket a ház körül a kiskutya megtalálni.

elválasztási kezelés ahonnan szemölcsök jelennek meg az intim helyeken

Amikor gondolkodik és vadászni kezeli, nem aggódhat, vagy nem fejleszthet ki teljes pánikrohamot.

Fontos információk